Lediga tjänster

Här presenterar vi de lediga tjänster som vi har på ClaraHälsan.

Vi behöver förstärka med fler medarbetare och söker:

FÖRETAGSSKÖTERSKA

Letar du efter en flexibel roll i ett välmående företag med stora utvecklingsmöjligheter? Välkommen till ClaraHälsan!

Som Företagssköterska på Clarahälsan arbetar du med förebyggande hälsovård med fokus på arbetsmiljöarbete. Det innebär att du kommer att förebygga sjukdom och skador ute hos våra kunder på deras arbetsplatser. Du kommer att jobba med förebyggande arbetsmiljöarbete, hälsofrämjande arbete på individ och gruppnivå, genomföra hälsoundersökningar, medicinska kontroller samt medverka i rehabilitering av anställda hos våra kunder

Vi söker dig som gillar mötet med människor. Du har en hög social kompetens och inger förtroende vilket skapar långa välmående relationer med våra kunder. Vi ser att du har erfarenhet från liknande tjänster och att du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från företagshälsovård ser vi som mycket positivt.

Som person är du driven och stresstålig. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet hos befintliga och nya kunder. Din kommunikationsförmåga är en av dina styrkor och du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt och en god administrativ förmåga.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Leijon på telefonnummer 070-220 62 60 eller Sofie Gustavsson på telefonnummer 070-291 78 83.

Vi ser fram emot din ansökan! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 5/2.

 

 

FÖRETAGSLÄKARE/Allmän läkare
Vi behöver ytterligare förstärka vårt läkarteam och söker nu en driven Företagsläkare med genuint människointresse. Du brinner för hälsa och arbetsmiljö i ett helhetsperspektiv och gillar att arbeta med förebyggande insatser, rehabilitering, arbetsmedicinsk funktionsbedömning och arbetsrelaterad sjukvård. Som Företagsläkare hos oss arbetar du i ett prestigelöst team där allas kompetenser samverkar.


Du som person drivs av att få använda din kompetens och att tillsammans med oss utveckla verksamheten och skapa förtroendefulla relationer med våra kundföretag.


Lämplig bakgrund är specialistkompetens inom företagshälsovård eller allmänmedicin.

Vidare upplysningar lämnas av Ann Collander, VD. Tel 054-22 17 01 eller Mikaela Tanner, Företagsläkare. Tel 054-22 17 25