Lediga tjänster

Här presenterar vi de lediga tjänster som vi har på Clarahälsan.

Clarahälsan är Sveriges äldsta privata företagshälsa och grundades redan 1953. Vi strävar efter att jobba främjande och förebyggande, men hjälper även våra kunder i rehabiliteringsprocessen.

Hos oss arbetar företagsläkare, företagssköterskor, fysioterapeuter/ergonomer, psykologer, arbetsmiljöingenjör och administrativ personal. Sedan i somras finns vi i nya fräscha lokaler i Fanfaren. Vi är ett prestigelöst gäng som trivs med varandra, jobbar tillsammans och har roligt på jobbet.

Företagssköterska

Allt fler företag väljer Clarahälsan som leverantör av företagshälsa. Vi behöver därför förstärka med ytterligare en företagssköterska.

Som företagssköterska på Clarahälsan är du arbetsmiljökonsult och stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Till arbetsuppgifterna hör bland annat rehabsamordning, arbetsmiljöronder, riskbedömningar, hälsoundersökningar, medicinska kontroller, vaccinationer, hälsokartläggningar och chefsstöd.

Utöver dessa arbetsuppgifter ingår att bygga och vårda relationer med dina uppdragsgivare. Som Företagssköterska är man proaktiv och förstår verksamheters behov av företagshälsovård på lång och kort sikt.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som är Leg. Sjuksköterska. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av företagshälsovård, specialistutbildning som företagssköterska är meriterande men inget krav. Du har erfarenhet från rehabsamordning och helst relevant utbildning inom området. För att kunna stötta våra kunder inom arbetsmiljö behöver du ha relevant erfarenhet med dig.

Som person är du social, lyhörd och duktig på att förstå människor. Du behöver också förstå dina kunders affärer och behov.

Vad får du
Hos oss får du jobba med företagssköterskor, administrativ personal, fysioterapeuter/ergonomer, psykologer, företagsläkare och arbetsmiljöingenjör, men främst är vi trevliga kollegor som kommer att stötta vår nya arbetskamrat. Du får också jobba med våra fina kunder runt om i Värmland.

Varmt välkommen med din ansökan. För ansökan se länk: QTYM Sök jobb som Företagssköterska

Övrigt
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Karlstad, men resor förekommer. Din ansökan vill vi ha senast 2022-01-31. Urvalsarbetet sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund eller Erik Ramström. Sofia.graflund@qtym.se , 054-14 18 00, 070-42 33 423.

 

Beteendevetare / Leg. psykolog

Vi behöver förstärka på beteendevetarsidan och söker nu en beteendevetare eller leg. psykolog med erfarenhet från företagshälsovård.

Som beteendevetare/leg. psykolog på Clarahälsan är du arbetsmiljökonsult och stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Tjänsten är varierande och innefattar uppdrag på organisatorisk- grupp- och individnivå. Det innefattar psykosociala arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, kris- och samtalsstöd, konflikthantering, grupputveckling, stresshanteringsinsatser både i grupp och individuellt, chefshandledning, föreläsningar, kartläggningar och arbetsförmågebedömningar.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av klinisk behandling, gärna utifrån KBT samt har erfarenhet av arbete på grupp- och organisationsnivå. Du är en social person, van att jobba prestigelöst och samarbeta med andra kompetenser. Du har även förmåga att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta kundorienterat och har en drivkraft att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande psykosociala arbetet i samverkan med kunden.

Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och tillgång till egen bil i tjänsten.

Vill du bli vår nya kollega? Skicka in din ansökan till VD Ann Collander, ann.collander@clarahalsan.se.

Vi hanterar ansökningar löpande. Frågor besvaras av Josefin Elthammar, leg. psykolog och specialist inom arbetslivets psykologi, josefin.elthammar@clarahalsan.se, 054-22 17 18.

Företagsläkare

Vi behöver ytterligare förstärka vårt läkarteam och söker nu en driven Företagsläkare med genuint människointresse. Du brinner för hälsa och arbetsmiljö i ett helhetsperspektiv och gillar att arbeta med förebyggande insatser, rehabilitering, arbetsmedicinsk funktionsbedömning och arbetsrelaterad sjukvård. Som Företagsläkare hos oss arbetar du i ett prestigelöst team där allas kompetenser samverkar.
Du som person drivs av att få använda din kompetens och att tillsammans med oss utveckla verksamheten och skapa förtroendefulla relationer med våra kundföretag.
Lämplig bakgrund är specialistkompetens inom företagshälsovård eller allmänmedicin.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utveckling är något du värderar högt, både på ett personligt plan men även i den organisation du arbetar i.

Kontakta VD Ann Collander, 054-22 17 01 eller ann.collander@clarahalsan.se, för mer information.