Lediga tjänster

Här presenterar vi de lediga tjänster som vi har på ClaraHälsan.

Vi behöver förstärka med fler medarbetare och söker:

Leg Psykolog/ leg Psykoterapeut

Som Psykolog eller leg Psykoterapeut hos oss kommer du att jobba mycket förebyggande hos dina kunder för att skapa en god arbetsmiljö där medarbetare trivs.

Tjänsten är varierande och innefattar uppdrag på organisatorisk- grupp- och individnivå. Det innefattar psykosociala arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, kris- och samtalsstöd, konflikthantering, grupputveckling, stresshanteringsinsatser både i grupp och individuellt, chefshandledning, föreläsningar, kartläggningar och arbetsförmågebedömningar.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av klinisk behandling, gärna utifrån KBT samt har erfarenhet av arbete på grupp- och organisationsnivå. Du är en social person, van att jobba prestigelöst och samarbeta med andra kompetenser. Du har även förmåga att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta kundorienterat och har en drivkraft att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande psykosociala arbetet i samverkan med kunden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utveckling är något du värderar högt, både på ett personligt plan men även i den organisation du arbetar i.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Sista ansökningsdag är 29 oktober.