Lediga tjänster

Här presenterar vi de lediga tjänster som vi har på ClaraHälsan.

Vi behöver förstärka med fler medarbetare och söker:

ARBETSMILJÖINGENJÖR
Som arbetsmiljöingenjör hos oss är du ett stöd till våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Det innebär t ex framtagning av rutiner och policys, riskbedömningar samt utbildning och information till chefer, skyddsombud och övriga medarbetare. Du arbetar också med tekniska undersökningar och yrkeshygieniska mätningar.  Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet i mätteknik.  Kunskaper i riskbedömning kemi, maskinsäkerhet och byggnadsrelaterad ohälsa är meriterande.

Vi söker dig som har arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med arbetsmiljöinriktning eller motsvarande. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt, är drivande, utåtriktad och tar initiativ i såväl kundarbetet som det interna teamarbetet. Du har körkort, tillgång till egen bil och goda IT-kunskaper.

Vidare upplysningar lämnas av Ann Collander, VD. Tel 054-22 17 01 eller Mimmi Asplund Carlsson, Operativt ansvarig. Tel 054-22 17 15.  

 

 

FÖRETAGSLÄKARE/Allmän läkare
Vi behöver ytterligare förstärka vårt läkarteam och söker nu en driven Företagsläkare med genuint människointresse. Du brinner för hälsa och arbetsmiljö i ett helhetsperspektiv och gillar att arbeta med förebyggande insatser, rehabilitering, arbetsmedicinsk funktionsbedömning och arbetsrelaterad sjukvård. Som Företagsläkare hos oss arbetar du i ett prestigelöst team där allas kompetenser samverkar.

Du som person drivs av att få använda din kompetens och att tillsammans med oss utveckla verksamheten och skapa förtroendefulla relationer med våra kundföretag.

Lämplig bakgrund är specialistkompetens inom företagshälsovård eller allmänmedicin.

Vidare upplysningar lämnas av Ann Collander, VD. Tel 054-22 17 01 eller Mikaela Tanner, Företagsläkare och Medicinskt ansvarig. Tel 054-22 17 25