Lediga tjänster

Här presenterar vi de lediga tjänster som vi har på Clarahälsan.

Clarahälsan är Sveriges äldsta privata företagshälsa och grundades redan 1953. Vi strävar efter att jobba främjande och förebyggande, men hjälper även våra kunder i rehabiliteringsprocessen.

Hos oss arbetar företagsläkare, företagssköterskor, fysioterapeuter/ergonomer, psykologer, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör och administrativ personal. Mottagningen ligger i nya fräscha lokaler i Fanfaren. Vi är ett prestigelöst gäng som trivs med varandra, jobbar tillsammans och har roligt på jobbet.

Leg. fysioterapeut / Ergonom

Vi behöver förstärka vid toppar och söker därför en kollega på timme eller konsultbasis.

Som ergonom/fysioterapeut på Clarahälsan är du arbetsmiljökonsult och stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Tjänsten innebär bl.a. fysisk funktionsbedömning, belastningsergonomi, bedömning av arbetsförmåga, riskbedömningar och översyn av arbetsplatsens utformning. Du kommer arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering och träning och du bör kunna rekommendera korrekt anpassad fysisk aktivitet och främja hälsa genom att förebygga sjukdom och skada.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som är utbildad Leg. Fysioterapeut / Sjukgymnast. Vidare har du kunskap och erfarenhet från arbete med utredande och behandlande uppgifter samt med att förebygga fysisk ohälsa. Särskilt viktigt är att du har intresse för funktionsstörningar i rörelsesystemet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från företagshälsa med vidareutbildning ergonomi och har erfarenhet från att driva projekt/utvecklingsarbete.

Som person är du social, van att jobba prestigelöst och samarbeta med andra kompetenser. Du har även förmågan att arbeta självständigt, har vana från arbete med grupper samt att föreläsa i ämnen relaterade till ergonomi/träning i förebyggande syfte.

Vi tror att du trivs med att arbeta kundorienterat och har en drivkraft att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande arbetet i samverkan med kunden.

Vad får du
Hos oss får du jobba med psykologer, beteendevetare, företagssköterskor, administrativ personal, fysioterapeuter/ergonomer, företagsläkare och arbetsmiljöingenjör, men främst är vi trevliga kollegor som kommer att stötta vår nya arbetskamrat. Du får också jobba med våra fina kunder runt om i Värmland.

Kontakta VD Ann Collander, 054-22 17 01 eller ann.collander@clarahalsan.se, för mer information.