Lediga tjänster

Här presenterar vi de lediga tjänster som vi har på Clarahälsan.

Clarahälsan är Sveriges äldsta privata företagshälsa och grundades redan 1953. Vi strävar efter att jobba främjande och förebyggande, men hjälper även våra kunder i rehabiliteringsprocessen.

Hos oss arbetar företagsläkare, företagssköterskor, fysioterapeuter/ergonomer, psykologer, arbetsmiljöingenjör och administrativ personal. Sedan i somras finns vi i nya fräscha lokaler i Fanfaren. Vi är ett prestigelöst gäng som trivs med varandra, jobbar tillsammans och har roligt på jobbet.

Leg. psykolog

Allt fler företag väljer Clarahälsan som leverantör av företagshälsa. Vi behöver därför förstärka med ytterligare en psykolog.

Som psykolog på Clarahälsan är du arbetsmiljökonsult och stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Tjänsten innebär samtalsstöd till stor utsträckning men arbetet är varierande och innefattar även uppdrag på organisatorisk- grupp- och individnivå. Det omfattar psykosociala arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, kris- och samtalsstöd, konflikthantering, grupputveckling, stresshanteringsinsatser både i grupp och individuellt, chefshandledning, föreläsningar, kartläggningar och arbetsförmågebedömningar.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av klinisk behandling, gärna utifrån KBT. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på grupp- och organisationsnivå. Som person är du social, van att jobba prestigelöst och samarbeta med andra kompetenser. Du har även förmågan att arbeta självständigt. Vi tror att du trivs med att arbeta kundorienterat och har en drivkraft att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande psykosociala arbetet i samverkan med kunden.

Vad får du
Hos oss får du jobba med psykologer, beteendevetare, företagssköterskor, administrativ personal, fysioterapeuter/ergonomer, företagsläkare och arbetsmiljöingenjör, men främst är vi trevliga kollegor som kommer att stötta vår nya arbetskamrat. Du får också jobba med våra fina kunder runt om i Värmland.

Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Karlstad, men resor förekommer. Din ansökan vill vi ha senast 2022-08-07.

I rekryteringen samarbetar vi med QTYM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund. Sofia.graflund@qtym.se , 070-423 34 23 

 

Företagssköterska

Som företagssköterska på Clarahälsan är du spindeln i nätet i det medicinska arbetet på enheten. Du fungerar som en arbetsmiljökonsult och stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du arbetar på både individ-, grupp- och organisationsnivå. Till arbetsuppgifterna hör bland annat rehabsamordning, arbetsmiljöronder, riskbedömningar, hälsoundersökningar, medicinska kontroller, vaccinationer, hälsokartläggningar och chefsstöd.

Utöver dessa arbetsuppgifter ingår att bygga och vårda relationer med våra kundföretag och deras anställda. Som Företagssköterska är man proaktiv och förstår verksamheters behov av företagshälsovård på lång och kort sikt.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som är Leg. Sjuksköterska med ett intresse för företagshälsovård. Du erbjuds ett varierande, spännande och utvecklande uppdrag där vi alltid har kundens bästa i fokus utifrån hälsofrämjande och rehabiliterande synsätt.

För att lyckas i rollen är det meriterande om du ha erfarenhet av företagshälsovård och-eller specialistutbildning som företagssköterska. För att kunna stötta våra kunder inom arbetsmiljö behöver du ha relevant erfarenhet med dig och en fallenhet för att arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt, förmåga att se till såväl detaljerna som helheten och att du självständigt driver arbetet inom ditt ansvarsområde samtidigt som du är lyhörd och flexibel i teamet.

Som person är du social, strukturerad och duktig på att förstå människor. Du behöver också förstå dina kunders affärer och behov.

Övrigt
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Karlstad, men resor förekommer. Din ansökan vill vi ha senast 2022-05-29. Urvalsarbetet sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund. Sofia.graflund@qtym.se , 070-423 34 23 

 

Företagsläkare

Vi behöver ytterligare förstärka vårt läkarteam och söker nu en driven Företagsläkare med genuint människointresse. Du brinner för hälsa och arbetsmiljö i ett helhetsperspektiv och gillar att arbeta med förebyggande insatser, rehabilitering, arbetsmedicinsk funktionsbedömning och arbetsrelaterad sjukvård. Som Företagsläkare hos oss arbetar du i ett prestigelöst team där allas kompetenser samverkar.
Du som person drivs av att få använda din kompetens och att tillsammans med oss utveckla verksamheten och skapa förtroendefulla relationer med våra kundföretag.
Lämplig bakgrund är specialistkompetens inom företagshälsovård eller allmänmedicin.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utveckling är något du värderar högt, både på ett personligt plan men även i den organisation du arbetar i.

Kontakta VD Ann Collander, 054-22 17 01 eller ann.collander@clarahalsan.se, för mer information.