Om ClaraHälsan

Som Sveriges äldsta privata företagshälsa erbjuder vi expertkompetens inom flera områden för ökat välmående i din verksamhet.

Företagshälsa

ClaraHälsan är en oberoende expertresurs inom områdena arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering.  Vi har  kompetens att identifiera och beskriva sambanden mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa. Vi stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och bidrar till att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö som främjar hållbara medarbetare, effektivitet och konkurrenskraft.

Läs mer om våra inriktningar:

Våra samarbeten

Inom områden där vi inte har egen anställd personal samarbetar vi med duktiga och erfarna konsulter för att kunna erbjuda bästa möjliga företagshälsa för din verksamhet. Det gäller exempelvis arbetsmiljöingenjör men även inom psykiatri. Tack vare vårt samarbetsavtal med Region Värmland kan vi vid behov remittera till vården och stöttar Regionen med ärenden som bedöms arbetsrelaterade. Vi anlitas även av flertalet försäkringsbolag.

Samarbetspartners

Övrigt som kan vara bra att veta om oss

ClaraHälsan grundades år 1953 och vi är stolta över att kunna titulera oss som Sveriges äldsta privata företagshälsa. Du hittar oss i våra lokaler på Karolinen i Karlstad, men även på våra filialer i Forshaga och Kil. Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans? Då är du välkommen att kontakta oss.

Länkar:

Arbetsmiljöforum
Arbetsmiljöverket
Folkhälsomyndigheten
Försäkringskassan
Hjälp!-linjen
Krisinformation.se
Körkortsportalen
Prevent
Region Värmland
Strålsäkerhetsmyndigheten
Sveriges Företagshälsor 
Transportstyrelsen
Vårdguiden – 1177

Träningsprodukter:

Billig fitness
Sportprodukter
Sportig
Träningsspecialisten
Medema
Eleiko