Om ClaraHälsan

Som Sveriges äldsta privata företagshälsa erbjuder vi expertkompetens inom flera områden för ökat välmående i din verksamhet.

Företagshälsa

ClaraHälsan är en oberoende expertresurs inom områdena arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Vi stöttar våra kunder i det systematiska arbetsmiljöarbetet och bidrar till att förebygga och undanröja hälsorisker på  arbetsplatser. Vi har även kompetens att identifiera och beskriva sambanden mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa.

Läs mer om våra inriktningar:

Våra samarbeten

Inom områden där vi inte har egen anställd personal samarbetar vi med duktiga och erfarna konsulter för att kunna erbjuda bästa möjliga företagshälsa för din verksamhet. Det gäller exempelvis arbetsmiljöingenjör men även inom psykiatri. Vi anlitas även av flertalet försäkringsbolag gällande sjukvård.

Samarbetspartners

Övrigt som kan vara bra att veta om oss

ClaraHälsan grundades år 1953 och vi är stolta över att kunna titulera oss som Sveriges äldsta privata företagshälsa. Du hittar oss i våra lokaler på Karolinen i Karlstad. Här finns även en träningslokal med generösa öppettider. Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans? Då är du välkommen att kontakta oss.

Länkar:

Arbetsmiljöforum
Arbetsmiljöverket
Sveriges Företagshälsor 
Försäkringskassan
Hjälp!-linjen
Körkortsportalen
Landstinget i Värmland
Prevent
Strålsäkerhetsmyndigheten
Transportstyrelsen
Vårdguiden – 1177

Träningsprodukter:

Billig fitness
Sportprodukter
Sportig
Träningsspecialisten
Medema
Eleiko