Utbildning Första hjälpen och hjärt-lungräddning (HLR)

I dagens nyhetsbrev vill vi belysa vikten av utbildning i Första hjälpen och hjärt-lungräddning (HLR). Kunskap i dessa livräddande tekniker kan göra skillnaden mellan liv och död i nödsituationer. Nedan ser du varför detta är så viktigt och hur du kan bli en del av denna viktiga samhällsinsats. Vi vill också förtydliga att när du går utbildning i Första hjälpen ingår alltid HLR så det är inte två olika utbildningar.

Datum: 24 april
Tid: 13.00-17.00
Plats: Clarahälsans mottagning, Gustaf Anders gata 15 B
Pris: 1500 kr/deltagare, exklusive moms

Sista dag för anmälan: 17 april 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningstillfället vid få deltagare.

 

Varför är Första hjälpen och HLR så viktigt?

  • Första hjälpen och HLR ger dig verktygen att agera snabbt och korrekt när någon drabbas av en olycka eller akut sjukdom. Genom att kunna identifiera livshotande skador och sjukdomar samt ge adekvat hjälp kan du rädda liv och minska lidande.
  • Enligt Arbetsmiljölagen och AFS 1999:7 är det en skyldighet för arbetsgivare och anställda att ha kunskap om Första hjälpen. Att vara förberedd är inte bara moraliskt rätt, det är även en juridisk skyldighet.
  • Utbildningen är tillgänglig för alla. Du kan lära dig Första hjälpen oavsett ålder, yrke eller bakgrund. Utbildningen är en investering i din egen och andras säkerhet.

Vad innebär utbildningen?

Utbildningen baseras på riktlinjer från HLR-rådet och varvar teori och praktiska moment. Den täcker allt från att larma 112 och ge HLR till att hantera luftvägsstopp och vanliga livshotande skador.

Låt oss tillsammans göra skillnad och vara redo att hjälpa när det verkligen behövs!

s mer…

Kontakta oss om ditt företag önskar en kundspecifik utbildning,
tel: 054-22 17 00.

Här anmäler du dig!

Arbetsmiljöstipendiet 2024

Vi har alla en roll att spela när det kommer till arbetsmiljöfrågor. Genom att vara medvetna om vår omgivning och rapportera eventuella faror kan vi tillsammans skapa säkrare arbetsplatser och se till att varje arbetsdag blir en trygg och hälsosam upplevelse. Ingen ska behöva dö på jobbet.

Här är Fatou Bengtsson, Clarahälsans skyddsombud. Kanske har du träffat henne i rollen som företagssköterska. Hon är en stor inspirationskälla och hennes insatser att säkerställa en trygg arbetsmiljö är ovärderliga!
Vem är din inspirationskälla? Dags att nominera till Arbetsmiljöstipendiet 2024! Läs mer på Prevents hemsida hur du går till väga för att nominera en kollega (gäller privata företag).

 

Pssssst…. Här kommer ett tips! 

Håll utkik i våra sociala medier där du i en snar framtid kan vara med och tävla om ett fint pris att dela med dina kollegor lagom till påsk.

Se fler nyheter