Påminnelse om diverse

Innehållet i detta utskick går i påminnelsens tecken om diverse. Vi ber er fylla i årets kundenkät och beställa vaccindoser mot säsongsinfluensa om ni har behov av det. Ta chansen att gå på en gratis frukostföreläsning. Se även information om utbildning i allergiframkallande kemiska ämnen som vår arbetsmiljöingenjör håller i.
Kundenkät 2023
Kul att många redan svarat på vår kundenkät, men vi vill ha in fler svar. Om det är något du känner att vi kan göra bättre så är det den viktigaste informationen vi kan få. Enkäten är öppen till 19 november och tar bara några minuter av din tid.

Här kommer du till enkäten.

Beställning vaccin mot säsongsinfluensa 

Om du har missat att beställa vaccindoser så finns fortfarande möjlighet till det. Vi önskar att du anmäler även om det endast rör sig om några få doser, detta för att säkerställa att täcka behovet. Sista dag för anmälan är 19 november.

Anmäl doser här. 

Utbildning-
Arbetslivsinriktad rehabilitering
Missa inte tillfället att träffa läkare, psykolog och företagssköterska och få kunskap hur du som arbetsgivare kan arbeta med rehabilitering. Med rätt och tidiga insatser kan du förhindra en lång och kostsam rehabiliteringsprocess.

Utbildningen äger rum den 30 november klockan 09.00. 

Välkommen med din anmälan!

Gratis frukostföreläsning

Den 1 december bjuder vi våra kunder på en gratis frukostföreläsning, övriga betalar 250 kr exkl. moms.

Kom och lyssna på en inspirerande föreläsning med vår beteendevetare som lär dig hur mindfulness kan vara en strategi mot psykisk ohälsa.
Anmäl dig här. Sista anmälningsdag 29 november. Först till kvarn!

Läs mer…

Utbildning allergiframkallande kemiska ämnen

Enligt Arbetsmiljöverket ska arbetsmiljö undersökas och riskbedömas. Vid arbete med kemikalier som är märkta som allergiframkallande, s.k. härdplaster (H 317 och H334), ställs extra krav.

Personal som aktivt arbetar med allergiframkallande produkter och de som leder arbetet ska ha en utbildning vart 5:e år. Om det saknas giltigt utbildningsintyg vid kontroll från Arbetsmiljöverket är det sanktionsavgift på 10 000 kr per person för arbetsgivaren. Läs mer. 

Arbetsmiljöingenjör Helena Alm kan hjälpa dig se över vad som gäller på din arbetsplats, det är också hon som håller i utbildningen. Utbildningen är två timmar lång. Mejla Helena vid frågor eller om du har medarbetare som behöver gå utbildningen. Det går också bra att ringa oss på nummer 054-221700.

Pris: 2750 kr (exkl. moms) 

Dela med dig
Dela gärna informationen i våra nyhetsbrev med dina kollegor om du tror de skulle ha glädje av innehållet. Det som inte känns relevant för dig är kanske en viktig pusselbit för en kollega. Om någon i din verksamhet önskar få våra utskick till sin mejl kan de höra av sig till info@clarahalsan.se.
Se fler nyheter