Vi vill önska er en trevlig sommar!

Snart stundar midsommar och semestertider, så även hos oss. Under sommaren har vi därför begränsad bemanning, men du kan alltid nå oss via telefon om du har behov av det, telefon: 054-22 17 00. Nedan följer lite information som kan vara viktigt att tänka på och vad som är på gång i höst.

Vinster med rörelse och variation i arbetet

Hur ser arbetssituationen ut för dig och dina medarbetare? Har ni en arbetssituation som kräver att man går mycket? Eller sitter dina medarbetare mycket vid ett skrivbord? Kroppen mår bäst av variation och ofta räcker små och enkla medel för att få tydliga hälsovinster. Följa den här länken och kika på filmen från Prevent som handlar om rörelse och variation på arbetet. Har ni funderingar på hur er arbetssituationen kan förbättras är ni välkomna att höra av er till någon av våra fysioterapeuter/ergonomer för vidare handledning.

Detta händer under hösten

HLR-utbildning

Vi har märkt ett ökat tryck på HLR-utbildning. Kontakta vår växel om ditt företag har önskemål om detta så kan vi planera in det under hösten.

Stresshanteringskurs

Vi kommer starta upp en ny stresshanteringskurs under hösten. Kontakta Josefin Elthammar om du är nyfiken på att höra mer om detta eller om du har någon medarbetare som skulle må bra av den typen av gruppbaserad insats.

Du når Josefin via direktnummer: 054-22 17 18 eller via vår växel: 054-22 17 00. Det går även bra att mejla henne på josefin.elthammar@clarahalsan.se

 

 

Trevlig midsommar!

Till sist vill vi passa på att önska våra kunder en trevlig midsommar och en skön semester när det blir dags för det (om du inte redan påbörjat den).Tack för ett fint samarbete under våren!

 
Se fler nyheter