Välkommen på öppet hus 6 september

En dag fylld med kunskap, insikter och gemenskap!

Vår resa började för 70 år sedan med en vision om att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Idag fortsätter vi stolt att forma en hållbar arbetsmiljö för dig och din verksamhet. Fira vårt jubileum med oss!🥳 Clarahälsan välkomnar dig till en dag fylld av inspiration, insikter och möjligheter att fördjupa din förståelse för välbefinnande och hållbarhet i arbetslivet.

Besök våra olika stationer som ger en inblick i vårt dagliga arbete. Ställ dina frågor direkt till våra experter, diskutera ämnen som berör just din verksamhet och låt dig inspireras av våra engagerade teammedlemmar.

Lär dig de senaste teknikerna inom HLR och hur de kan rädda liv. Ta del av hur (och varför) vi jobbar med medicinska kontroller och få insikt i alkohol- och drogrelaterade frågor på arbetsplatsen. Träffa vår ergonom som delar med sig av sina bästa tips för en ergonomisk arbetsmiljö, skräddarsydd för ditt kontor eller arbetsplats.

💓 Ta kontroll över din hälsa: I vårt laboratorium erbjuder vi dig möjligheten att kolla blodtrycket och ta olika livsstilsprover. Få en djupare förståelse för din hälsa och ta de första stegen mot en mer välmående framtid.

Men det är inte allt! Låt dig inspireras av våra kortföreläsningar som berör ämnen som är relevanta för dagens arbetsliv. Lyssna och lär av våra experter om;

  • klimakteriets påverkan i arbetslivet
  • hur du kan hitta motivation för motion och vägen till en aktiv livsstil
  • konsten av effektiv rehab för en snabb återgång till arbete och vardag
  • användningen av mindfulness som en strategi vid psykisk ohälsa

Datum och plats: 
Onsdagen den 6 september
Kl. 13.00-16.30

🍰 Vi bjuder på tårta, lättare tilltugg och dryck.

Varmt välkommen med din anmälan!

Föreläsningarna har ett begränsat antal platser, så se till att boka din plats i tid för en garanterad plats.

Hjärtligt välkommen!

 

Se fler nyheter