Utbildning Bättre arbetsmiljö, BAM, i februari

God fortsättning på det nya året! Nu står vi här med ett nytt år framför oss. Hoppas ni njutit av ledighet och det fantastiska vinterlandskapet. Hör av er om ni brottas med frågor som rör arbetsmiljön, vi finns här för att stötta er. Innan jul skickade vi ut anmälan till utbildning i Bättre arbetsmiljö, BAM. Observera ändrade datum för utbildningen.

Kontaktvägar

För nya och gamla kunder kommer här en påminnelse om våra kontaktvägar.

Telefonnummer: 054-22 17 00
Rådgivning/bokning via sköterska: Vardagar 08.00-11.00,
undantag onsdagar 10.00-12.00
Telefon reception: Vardagar 08.00-16.30 

Du kan mejla/ringa direkt till din kontaktperson eller skicka in uppdragsbeställning via hemsidan. Klicka på Kundportal och välj Uppdragsbeställning för grupp eller individ. Vi kontaktar så snart vi kan.

Utbildning bättre arbetsmiljö

Vill du göra skillnad på din arbetsplats? Är du redo att ta steget mot en säkrare och trivsammare arbetsmiljö? Då är vår utbildning i BAM,
Bättre Arbetsmiljö, något för dig!

Har du någonsin funderat över hur din arbetsmiljö påverkar din hälsa och välbefinnande? Låt inte osäkerhet och okunskap hindra dig från att skapa en arbetsmiljö där säkerheten och trivseln blomstrar.

Vår BAM-utbildning sträcker sig över tre intensiva dagar. Under dessa dagar kommer du att lära dig grunderna för att skapa en bättre arbetsplats. Oavsett om du är chef, skyddsombud eller en medarbetare som vill bidra till förändring, är den här utbildningen för dig.

Gör arbetsmiljö till en gemensam insats – tillsammans når vi längre.

Vårt fokus är på samarbete och gemensam insats. Genom föreläsningar, engagerande grupparbeten och givande diskussioner kommer du att lära dig att upptäcka och förebygga risker. Med rätt kunskap kan du göra din arbetsplats säkrare och mer givande för alla.

Vi erbjuder en interaktiv utbildningsupplevelse där föreläsningar vävs samman med grupparbeten, öppna diskussioner och reflektioner kring egna erfarenheter. Efter avslutad utbildning kommer du att känna dig trygg i dina kunskaper om riskidentifiering, riskhantering, förebyggande åtgärder, betydelsen av samverkan och hur du bäst söker relevant information.

Kurstillfällen:
12 februari
19 februari
26 februari

Alla tillfällen hålls mellan kl. 09.00-16.00.

           

Vår engagerade utbildare, Helena Alm, är en erfaren arbetsmiljöingenjör och diplomerad BAM-handledare. Hon kommer guida dig genom kursen och dela med sig av sina insikter och kunskaper.

Önskar du mer information om skräddarsydda utbildningar för företag, vänligen kontakta Helena.

Kontaktuppgifter utbildare:
Helena Alm, Arbetsmiljöingenjör och Diplomerad BAM-handledare.
Tel: 070-382 97 66 alt 054–221700

Pris: 10 900 kronor per person (exklusive moms). I priset ingår kurslitteratur, fika och lunch.

Plats: Clarahälsans mottagning, Gustaf Anders gata 15 B

Sista dag för anmälan:  29 januari. Vi har redan flera anmälda så anmäl så snart som möjligt om du vill säkra en plats.

Observera att stödet för arbetsmiljöutbildning förlängs första halvan av 2024. Företag som är anslutna till AFA har möjlighet att söka stöd för minst hälften av kostnaden för grundutbildning av chefer (ex BAM). Chefer och skyddsombud som går en vidareutbildning tillsammans kan få upp till 90 procent av avgiften tillbaka. 

Anmäl dig här! 

Skydda dig och andra!

Det finns fortfarande möjlighet att vaccinera dig mot säsongsinfluensa.

Ring oss för att boka en tid!

Se fler nyheter