Sommarsemester stundar

Veckorna springer på i ett rasande tempo. Snart är det midsommar vilket innebär att många planerar för semester, så även vi. Nedan finner du information om sommarens öppettider och hur du lättast kommer i kontakt med oss. I september startar vi en utbildning i Bättre arbetsmiljö. Med föreläsningar, engagerande grupparbeten och givande diskussioner kommer du lära dig att upptäcka och förebygga risker i arbetsmiljön. Med rätt kunskap gör du din arbetsplats säkrare och mer givande för alla. Sista dag för anmälan är i augusti, men se över behovet redan nu för att säkra en plats.

Öppettider i sommar

Mottagningen är öppen hela sommaren, men med minskad bemanning och ändrade telefontider.
Vår telefonväxel kommer under veckorna 28-30 vara öppen vardagar 08.00-12.00, tel: 054-22 17 00. 

Behöver du nå oss övrig tid kan du mejla oss så hör vi av oss så snart vi kan. Chefer och HR kan som vanligt skicka in uppdragsbeställning via vår hemsida, klicka på ”Kundportal” och välj önskad beställning.Har du något ärende du vill stämma av innan sommarledighet? Om så är fallet rekommenderar vi att du gör det så snart som möjligt eftersom delar av personalen går på tidig semester.

Utbildning Bättre arbetsmiljö (BAM)

Det finns mycket att vinna med att jobba aktivt med förbättringar av arbetsmiljön. Hur ser det ut hos dig? Har ditt företag tillräckliga kunskaper i arbetsmiljö för att förbättra säkerhet och trivsel på arbetsplatsen? Vet ni vilka lagar och regler som gäller?

Nu är anmälan öppen till höstens BAM-utbildning. Utbildningen ger grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och hur ni kan genomföra arbetsmiljöförbättringar inom er organisation. Att arbeta med arbetsmiljöfrågor handlar till stor del om att detektera risker och förebygga dem. Detta arbete fungerar bäst när chefer, skyddsombud och övriga medarbetare arbetar tillsammans. Utbildningen vänder sig därför till just chefer och skyddsombud samt övriga som behöver lära sig arbetsmiljö från grunden.

Kurstillfällen: 3 september, 10 september, 17 september, klockan 09.00-16.00
Pris: 10 900 kr per person (exklusive moms). I priset ingår kurslitteratur, fika och lunch.
Plats: Clarahälsans mottagning, Gustaf Anders gata 15 B
Sista dag för anmälan: 20 augusti (vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälningar). Anmäl dig här.
Vår BAM-utbildning sträcker sig över tre intensiva dagar. Vi erbjuder en interaktiv utbildningsupplevelse där föreläsningar vävs samman med grupparbeten, öppna diskussioner och reflektioner kring egna erfarenheter. Efter avslutad utbildning kommer du att känna dig trygg i dina kunskaper om riskidentifiering, riskhantering, förebyggande åtgärder, betydelsen av samverkan och hur du bäst söker relevant information. Oavsett om du är chef, skyddsombud eller en medarbetare som vill bidra till förändring, är den här utbildningen för dig! 
Vår engagerade utbildare, Helena Alm, guidar dig genom kursen och delar med sig av sina insikter och kunskaper.
Kontaktuppgifter:
Helena Alm, Arbetsmiljöingenjör och Diplomerad BAM-handledare, tel: 0703-829766.

Planering för hösten 2024

Vi flaggar även för att vi under hösten kommer erbjuda ytterligare föreläsningar/utbildningar, bland annat våra uppskattade frukostföreläsningar. Mer information kommer efter sommaren, så håll utkik efter anmälan i nyhetsbrev och sociala medier!

Med det sagt vill vi önska er en riktigt skön sommar! Efter en intensiv vår ser vi fram emot semester där vi laddar om batterierna för att möta höstens utmaningar. Hör av dig om ditt företag har behov av någon utbildningsinsats under hösten eller om ni på annat sätt behöver vår expertis, vi finns för er i alla frågor som rör er arbetsmiljö.

Se fler nyheter