Julhälsning och inbjudan BAM-utbildning

Tänk vad fort ett år passerar. Julen närmar sig med stormsteg med all planering som det innebär. Många ser med glädje fram emot julhelgerna, men så är det inte för alla. I år har vi därför valt att skänka en summa till Stadsmissionens viktiga arbete för människor som har svårt att få vardagsekonomin att gå ihop. På deras hemsida finns instruktion om även du vill ge ett bidrag. Med 50 kronor bidrar du till en lunch för en utsatt.

Vi har öppet alla vardagar under mellandagarna, men med begränsad bemanning. Vi passar på att ta ledigt så mycket vi kan för att vila ut efter en intensiv höst och laddar batterierna inför det nya året.

Telefontid sköterska: Vardagar 08.00-11.00,
bortsett onsdagar 10.00-12.00
Telefon reception: Vardagar 08.00-16.30
Telefonnummer: 054-22 17 00

Du kan också skicka in uppdragsbeställning via hemsidan. Klicka på Kundportal och välj Uppdragsbeställning för grupp eller individ. Vi kontaktar så snart vi kan.

Utbildning bättre arbetsmiljö

Vill du göra skillnad på din arbetsplats? Är du redo att ta steget mot en säkrare och trivsammare arbetsmiljö? Då är vår utbildning i BAM,
Bättre Arbetsmiljö, något för dig!
Har du någonsin funderat över hur din arbetsmiljö påverkar din hälsa och välbefinnande? Låt inte osäkerhet och okunskap hindra dig från att skapa en arbetsmiljö där säkerheten och trivseln blomstrar.

Vår BAM-utbildning sträcker sig över tre intensiva dagar. Under dessa dagar kommer du att lära dig grunderna för att skapa en bättre arbetsplats. Oavsett om du är chef, skyddsombud eller en medarbetare som vill bidra till förändring, är den här utbildningen för dig.

Gör arbetsmiljö till en gemensam insats – tillsammans når vi längre.

Vårt fokus är på samarbete och gemensam insats. Genom föreläsningar, engagerande grupparbeten och givande diskussioner kommer du att lära dig att upptäcka och förebygga risker. Med rätt kunskap kan du göra din arbetsplats säkrare och mer givande för alla.

Vi erbjuder en interaktiv utbildningsupplevelse där föreläsningar vävs samman med grupparbeten, öppna diskussioner och reflektioner kring egna erfarenheter. Efter avslutad utbildning kommer du att känna dig trygg i dina kunskaper om riskidentifiering, riskhantering, förebyggande åtgärder, betydelsen av samverkan och hur du bäst söker relevant information.

Kurstillfällen:
6 februari
13 februari
22 februari

Alla tillfällen hålls mellan kl. 09.00-16.00.

   

Vår engagerade utbildare, Helena Alm, är en erfaren arbetsmiljöingenjör och diplomerad BAM-handledare. Hon kommer att guida dig genom kursen och dela med sig av sina insikter och kunskaper.

Önskar du mer information om skräddarsydda utbildningar för företag, vänligen kontakta Helena.

Kontaktuppgifter utbildare:

Helena Alm, Arbetsmiljöingenjör och Diplomerad BAM-handledare.
Tel: 070-382 97 66 alt 054–221700

Pris: 10 900 kronor per person (exklusive moms). I priset ingår kurslitteratur, fika och lunch.

Sista dag för anmälan:  23 januari. Vi förbehåller oss rätten att skjuta på utbildningen vid för få anmälningar.

Observera att företag som är anslutna till AFA har möjlighet att söka stöd för minst hälften av kostnaden.

Anmäl dig här.

Dela med dig
Dela gärna informationen i våra nyhetsbrev med dina kollegor om du tror de skulle ha glädje av innehållet. Det som inte känns relevant för dig är kanske en viktig pusselbit för en kollega. Om någon i din verksamhet önskar få våra utskick till sin mejl kan de höra av sig till info@clarahalsan.se.

Till sist vill vi tack alla er som svarade på vår kundenkät. Vi är glada över det goda resultatet, lyssnar till era synpunkter och lovar att fortsätta jobba för ständig förbättring. Med det sagt önskar er en fin ledighet över julhelgen!

Se fler nyheter