Gymmet

Vi stänger träningslokalen från årsskiftet. Istället kommer vi att lägga fullt fokus på det vi är riktigt bra på, nämligen vår kärnverksamhet - företagshälsa.

I stället för eget gym kommer vi ha samarbete med Livskraft som finns i Karolinen. Specialpris för medarbetare i våra kundföretag är årskort för endast 2500 kr (inkl. moms). I priset ingår även gruppträningar. Läs mer här.

OBS! Livskraft övergår till Nordic Wellness 1 november 2019. Erbjudandet ovan gäller fortfarande, även i ny regi – Nordic Wellness i Karolinen.

 

Fram till årsskiftet finns möjlighet att träna i vår träningslokal. Här kan du förebygga eventuella skador och besvär med hjälp av uthållighets- och styrketräning. Våra generösa öppettider ger dig möjlighet att träna när det passar dig. Du hittar gymmet i anslutning till våra lokaler i Karolinen med ingång på baksidan av byggnaden.

Priser för träningskort 2019

Eftersom gymverksamheten upphör kan vi fortsättningsvis bara erbjuda månadskort:

Grundpris avtalskunder        Grundpris icke avtalskunder

En månad       275:-                           375:-

Priser inkl moms

Öppettider

Måndag-fredag
06:00 – 21:00

Lördag
06:00 – 18:00

Söndag
06:00 – 21:00

Dag före helgdag
06:00 – 18:00

Vid storhelger kan andra öppettider förekomma.

 

Om du vill träna behöver du en låsbricka för att komma in till gymmet. Den hämtar du i receptionen för en depositionsavgift på 75 kronor. Ingång till gymmet finns på innergården på baksidan av byggnaden.

Träningskort och låsbricka köper du i ClaraHälsans reception under kontorstid.

Har du några frågor?

Kontakta Linus Olsson, Leg. Fysioterapeut
linus.olsson@clarahalsan.se
054-22 17 00