Friskt jobbat med Ninni Länsberg

Ninni Länsberg har mött tusentals personer i samtal om stress, kris, sorg och utmattning. Med humor och värme delar Ninni med sig av sina erfarenheter hur vi skapar hållbara arbetsplatser! En högaktuell föreläsning där du både får kunskap och inspiration. 15 000 har redan sett den. Gör det du också! Dela gärna denna möjlighet med dina kollegor.

Kom och upplev en inspirerande föreläsning med Ninni Länsberg, en kraftfull talare som har djup kunskap och erfarenhet inom områdena stress, kris, sorg och utmattning. Med en unik kombination av humor och värme, delar Ninni sina insikter om hur vi kan skapa hållbara arbetsplatser.

Genom att ha mött tusentals människor i samtal, har Ninni samlat på sig en unik förståelse för de utmaningar vi står inför i dagens arbetsliv. Hon bjuder på konkreta verktyg och strategier för att hantera stress och skapa en hälsosam arbetsmiljö.

Denna högaktuella föreläsning ger dig inte bara värdefulla kunskaper, utan också en dos av inspiration. Ta del av Ninnis energi och engagemang när hon guidar dig mot en mer hållbar och produktiv arbetsplats. Missa inte chansen att ta del av denna livsbejakande och tankeväckande föreläsning!

 

Datum: 18 september 2023
Tid: 08.30-11.30
Plats: Karlstad CCC
Pris: 950 kr/pers, exkl moms

 

Välkommen med din anmälan!

Se fler nyheter