ClaraHälsan flyttar till Fanfaren

Välkommen till våra nya lokaler från 12 juli

I år kommer sommaren innebära bråda dagar för oss på ClaraHälsan för i början av juli flyttar vi till nya lokaler vilket ska bli fantastiskt roligt. Hur kul det än är så kommer det innebära en del planering och omställningar i verksamheten.

Måndagen den 2021-07-12 är vi på plats i våra nya lokaler. Detta innebär att flyttlasset går i slutet av vecka 27 och under torsdag och fredag den veckan kommer det vara något reducerad mottagningsverksamhet. Vi finns givetvis tillgängliga på telefon som vanligt. I möjligaste mån ställer vi om till digitala besök under dessa dagar.

Vår nya mottagning kommer ligga i kvarteret Fanfaren som ligger intill E18 i höjd med Tingvalla isstadion på Gustaf Anders gata 15B, plan 3. Tacksam om ni sprider informationen till era medarbetare. Vi på ClaraHälsan kommer även vara extra tydliga vid bokning och informera om ny adress.

Parkering finns i anslutning på angivna platser, observera att kostnad måste erläggas vid parkering längre än två timmar.

Nu ser vi fram emot fartfylld sommar och välkomnar er inom kort till Fanfaren. Vi uppmanar att läsa nyhetsbreven där vi kontinuerligt lägger upp information om flytten. Har ni frågor så tveka inte att kontakta oss.

Väl mött!

Se fler nyheter