Clarahälsan blir en del av Feelgood

Idag blir Clarahälsan en del av Feelgood då Feelgood Företagshälsovård AB förvärvat samtliga aktier i Clarahälsan AB.
Clarahälsan AB har bedrivit verksamhet i Karlstad i över 70 år. Clarahälsan har långvariga kundrelationer med större och mindre företag samt kommuner och har alltid värnat den kundnära relationen.
    ”Med Feelgood ser vi att vi får behålla den lokala och kundnära relationen och samtidigt få en stark ägare som ger stabilitet. Tillsammans stärker vi positionen lokalt och möjliggör utveckling regionalt, samtidigt som vi kan nyttja Feelgoods rikstäckning. Feelgood har gjort stora satsningar och kommit långt i digitaliseringen, vilket kommer att kunna tillföra mycket till våra kunder och våra medarbetare”, säger Mikael Löfberg, styrelseordförande i Clarahälsan.

    ”Jag är väldigt glad att vi har möjlighet att göra det här förvärvet. Det är ett steg i vår strategi att stärka den lokala närvaron på viktiga marknader. Vi har redan idag ett väl fungerande samarbete mellan bolagen och Clarahälsan har många starka kundrelationer som vi ser fram emot att bygga vidare på”, säger Stefan Kullgren, vd på Feelgood.

Feelgood har 8 000 kundföretag i en mängd olika branscher. Företaget grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare Oy.
 

För frågor kontakta VD Ann Collander, 054-22 17 01 eller styrelseordförande Mikael Löfberg, 070-523 46 50.

Se fler nyheter