Clarahälsan 70 år, inbjudan och anmälan

Välkommen på öppet hus!

För att fira våra 70 år bjuder vi in till öppet hus. Du har möjlighet att träffa oss som jobbar på Clarahälsan och ställa frågor kring vårt arbete. Vi kommer ha olika stationer där du som gäst får en inblick i vårt dagliga arbete och får chans att diskutera frågor som rör din verksamhet. Du kan vid dessa stationer se hur vi jobbar med medicinska kontroller, HLR, alkohol och droger samt träffa vår ergonom som berättar om ergonomin på arbetsplatsen/kontoret. Du kommer också få möjlighet att kontrollera ditt blodtryck och ta diverse livsstilsprover i vårat laboratorium.

Dessutom ges du möjlighet att lyssna på en kortare föreläsning inom ämnena:

  • Klimakteriet i arbetslivet
  • Motivation till motion
  • Effektiv rehab
  • Mindfulness som strategi vid psysisk ohälsa

 

När: Onsdagen den 6 september,
klockan 13.00-16.30

Var: Clarahälsans mottagning i Karlstad,
Gustaf Anders gata 15 B

Vi bjuder på lättare tilltugg, tårta och dryck.

 

 

Sveriges äldsta företagshälsa

 

Saxat ur pressmeddelande dec 1952:

”På nyåret börjar ”Karlstadsföretagens hälsovård” sin verksamhet. Föreningen är en sammanslagning av några Karlstadföretag i ändamål att – som det står i stadgarna – inrätta en klinik som utrustas för systematiska hälsoundersökningar och olycksfallsvård av medlemmarnas anställda samt för att i övrigt främja hälsan och sjukvård.”

Det var så här vår verksamhet startades och 70 år senare fortsätter vi arbetet att skapa en hållbar arbetsmiljö för våra kunder.

 

Anmälan

För att på bästa sätt planera dagen och föreläsningarna ser vi gärna att du anmäler ditt deltagande i vårt firande och att du anmäler dig till önskade föreläsningar. Observera att föreläsningarna erbjuder ett begränsat antal platser så se till att boka din plats redan nu för att vara garanterad en plats.

Välkommen med din anmälan!

Se fler nyheter