BAM-utbildning höst 2023 (Bättre arbetsmiljö)

Inbjudan till höstens BAM, Bättre Arbetsmiljöutbildning. Vill du göra skillnad på din arbetsplats? Är du redo att ta steget mot en säkrare och trivsammare arbetsmiljö? Då är höstens utbildning i BAM, Bättre Arbetsmiljö, något för dig!

Har du någonsin funderat över hur din arbetsmiljö påverkar din hälsa och välbefinnande? Låt inte osäkerhet och okunskap hindra dig från att skapa en arbetsmiljö där säkerheten och trivseln blomstrar.

Vår BAM-utbildning, som startar i september, sträcker sig över tre intensiva dagar. Under dessa dagar kommer du att lära dig grunderna för att skapa en bättre arbetsplats. Oavsett om du är chef, skyddsombud eller en medarbetare som vill bidra till förändring, är den här utbildningen för dig.

Gör arbetsmiljö till en gemensam insats – tillsammans når vi längre.

Vårt fokus är på samarbete och gemensam insats. Genom föreläsningar, engagerande grupparbeten och givande diskussioner kommer du att lära dig att upptäcka och förebygga risker. Med rätt kunskap kan du göra din arbetsplats säkrare och mer givande för alla.

Vi erbjuder en interaktiv utbildningsupplevelse där föreläsningar vävs samman med grupparbeten, öppna diskussioner och reflektioner kring egna erfarenheter. Efter avslutad utbildning kommer du att känna dig trygg i dina kunskaper om riskidentifiering, riskhantering, förebyggande åtgärder, betydelsen av samverkan och hur du bäst söker relevant information.

Kurstillfällen:
19 september
28 september
3 oktober

Alla tillfällen hålls mellan kl. 09.00-16.00.

Vår engagerade utbildare, Helena Alm, är en erfaren arbetsmiljöingenjör och diplomerad BAM-handledare. Hon kommer att guida dig genom kursen och dela med sig av sina insikter och kunskaper. För mer information om skräddarsydda utbildningar för företag, vänligen kontakta Helena.

Kontaktperson och utbildare:
Helena Alm, Arbetsmiljöingenjör och Diplomerad BAM-handledare.
Tel: 070-382 97 66 alt 054–221700

Pris: 10 900 kronor per person (exklusive moms). I priset ingår kurslitteratur, fika och lunch.

Observera att företag som är anslutna till AFA har möjlighet att söka stöd för minst hälften av kostnaden.

 

Övriga utbildningar under hösten, anmälan via info@clarahalsan.se

  • Allergiframkallande kemiska ämnen, 14 september
  • Friskt jobbat med Ninni Länsberg, 18 september
  • Arbetslivsinriktad rehabilitering, 5 oktober
  • Riskbruk av alkohol i arbetslivet, 12 oktober
  • Hjärt- och lungräddning, 18 oktober
  • Hjärt- och lungräddning repetition, 24 oktober
  • Hitta strategier för stressrelaterad ohälsa, 1 november

 

Se fler nyheter